BLOKKADE FACEBOOK

Beste mensen,
Sorry, dat ik op sommige mensen nog niet reageer via Facebook.com/gehandicaptenaturist. Maar zoals jullie misschien weten, heeft Facebook heel veel moeite met bijna alles wat maar zichtbaar bloot is. Vooral voorkanten van mensen. Hoewel ik ook niet onnodig hoef te shockeren – die behoefte heb ik ook helemaal niet – en als er iets bloots zichtbaar is, doe ik het ook alleen op plaatsen, waar mensen iets(?) bloots kunnen verwachten EN met medeweten van de gefotografeerde.
Maar desondanks vonden zij toch weer, dat ik mij niet aan hun regeltjes gehouden heb. Daarom werd ik deze keer zelfs 30 dagen geblokkeerd. Gelukkig komt volgens mij wel alles “gewoon” binnen, maar kan ik dus 30 dagen totaal niet reageren. Dus niet voor 24 augustus 2018, sorry. Dus iedereen, die in die periode een vraag of vriendenverzoek heeft, kan ik helaas niet beantwoorden. Maar als de periode van blokkade voorbij is, reageer ik alsnog op elk verzoek, maar ik blijf voorzichtig op Facebook. Gelukkig kan ik via mijn eigen websites wel meer bloot kwijt, maar uiteraard ook alleen met toestemming.
Kijk dus sowieso hier en ook op Naturisme-nl.jouwweb.nl
Daar kun je gelukkig jouw verhaal ook in deze periode kwijt.
Sorry, voor dit ongemak. Maar ik blijf mijn best doen om de juiste naturisten te “koppelen”
Met naturistische groeten,
Jan van Dijk

Advertenties

Over gehandicaptenaturist

Gehandicaptenaturist is natuurlijk niet mijn eigen naam. Ook ben ik zelfs niet gehandicapt, maar ik bemiddel wel tussen gehandicapte naturisten (die uiteraard graag naturistisch op vakantie willen) en vrijwilligers, die de gehandicapten vaak nodig hebben om sowieso op vakantie te kunnen. Die vrijwilligers moeten zelf uiteraard ook naturist zijn. Behalve voor de bemiddeling ben ik zelf ook als vrijwilliger beschikbaar. Hoewel ik mij niet voor mijn lichaam schaam, ben ik i.v.m. mijn werk toch voorzichtig om pontificaal naturistisch zichtbaar te zijn. Helaas ervaart iedereen naturisme nog niet als normaal. Ook tijdens de vakanties zijn wij daar heel voorzichtig mee. Website: naturistmetbeperking.wordpress.com Facebook: facebook.com/gehandicaptenaturist E-mail: gehandicapt@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Dagboek, naturisme, Vrijwilliger. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s