AANMELDINGSFORMULIER VOOR GEHANDICAPTE EN VRIJWILLIGER

Deze gegevens worden niet openbaar gemaakt.

Uw gegevens worden alleen doorgegeven aan info@naturistenbusreizen.nl (als het om de groepsreis gaat) of aan de vakantiepartner, als het om een 1-op-1-vakantie gaat).

Een aantal vragen moeten sowieso beantwoord worden.

Ga naar het AANMELDINGSFORMULIER en mocht dat om wat voor reden dan ook niet lukken, neem dan dit AANMELDINGSFORMULIER

(Gehandicapte) naturiste op vakantie

Advertenties

Over gehandicaptenaturist

Gehandicaptenaturist is natuurlijk niet mijn eigen naam. Ook ben ik zelfs niet gehandicapt, maar ik bemiddel wel tussen gehandicapte naturisten (die uiteraard graag naturistisch op vakantie willen) en vrijwilligers, die de gehandicapten vaak nodig hebben om sowieso op vakantie te kunnen. Die vrijwilligers moeten zelf uiteraard ook naturist zijn. Behalve voor de bemiddeling ben ik zelf ook als vrijwilliger beschikbaar. Hoewel ik mij niet voor mijn lichaam schaam, ben ik i.v.m. mijn werk toch voorzichtig om pontificaal naturistisch zichtbaar te zijn. Helaas ervaart iedereen naturisme nog niet als normaal. Ook tijdens de vakanties zijn wij daar heel voorzichtig mee. Website: naturistmetbeperking.wordpress.com Facebook: facebook.com/gehandicaptenaturist E-mail: gehandicapt@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in 1-op-1-vakanties, Aanmelden, Groepsreizen, naturisme, Ontspanning, Reizen, Vakantie, Vrijwilliger. Bookmark de permalink .

2 reacties op AANMELDINGSFORMULIER VOOR GEHANDICAPTE EN VRIJWILLIGER

  1. Hugo Janssen zegt:

    Wat een geweldig idee. Onze tieners gaan nu hun eigen weg. Mijn vrouw kan alleen vanwege haar werk in hoogseizoen op vakantie. Ik kan een week alleen op vakantie, maar zou dit best graag combineren met iemand die alleen is en hulp behoeft en ook graag naturistisch een week in Frankrijk wilt genieten van natuur, rust, of wat zij wil(len).

  2. Jan zegt:

    Bedankt voor de reaktie hier, maar het is beter, dat je het formulier zelf ook invult. Hier kan men niet op jou reageren. Ook ik heb via commentaar geen gegevens van jou .

Reacties zijn gesloten.