Vrijwilligers meld je aan!!!

VrijwilligerHoewel ik vele vrijwilligers in mijn “kaartenbak” heb, merk ik toch regelmatig, dat velen enthousiast zijn bij het aanmelden. Maar als het daarna een jaar (of langer) duurt voordat er een beroep op jou gedaan wordt, omdat er voor die tijd niemand nodig was, die aan jouw wensen en mogelijkheden voldeed, dan blijkt helaas heel vaak dat men niet meer reageert of sowieso niet meer wil.
Daarom nogmaals een verzoek aan vele nieuwe mensen om je toch vooral aan te melden. Ik heb jullie echt nodig. Soms lukt het toch niet om iemand te “koppelen”, terwijl het lijkt, dat het geen probleem mag zijn, omdat ik heel veel vrijwilligers heb.
Ook vind ik het heel belangrijk, dat jullie elk jaar na een mailtje van mij bevestigen, dat jullie nog steeds beschikbaar zijn. Dit lijkt overbodig, maar de ervaring heeft bewezen, dat wie niet op mijn mailtje reageert ook later niet meer reageert op een “koppeling”, wat dan weer heel vervelend is voor de ander.
Ik kijk dan ook bij een “koppeling” naar het aanbod van de vrijwilliger, die dat het meest recent nog bevestigd heeft. Dan is namleijk ook de kans het grootst, dat je nog beschikbaar bent.
Dus reageer je niet op dat mailtje van mij, dan kom je automatisch onderop in mijn kaartenbak. Ik houd ook van zekerheid op wie ik kan vertrouwen en op wie niet.

Dus nieuwe vrijwilligers meld je aan, maar heb ook geduld, als je niet meteen “gekoppeld” wordt. Dit heeft met meerdere zaken te maken: locatie, fysieke mogelijkheden, eigen voorkeuren (en voorkeuren gehandicapten uiteraard, want “klant” is koning), etc.
Dit kan via Gastenboek (in het openbaar dus. evt. via Aanmelden) en/of Aanmeldingsformulier (via mij, dus niet openbaar)

Advertenties

Over gehandicaptenaturist

Gehandicaptenaturist is natuurlijk niet mijn eigen naam. Ook ben ik zelfs niet gehandicapt, maar ik bemiddel wel tussen gehandicapte naturisten (die uiteraard graag naturistisch op vakantie willen) en vrijwilligers, die de gehandicapten vaak nodig hebben om sowieso op vakantie te kunnen. Die vrijwilligers moeten zelf uiteraard ook naturist zijn. Behalve voor de bemiddeling ben ik zelf ook als vrijwilliger beschikbaar. Hoewel ik mij niet voor mijn lichaam schaam, ben ik i.v.m. mijn werk toch voorzichtig om pontificaal naturistisch zichtbaar te zijn. Helaas ervaart iedereen naturisme nog niet als normaal. Ook tijdens de vakanties zijn wij daar heel voorzichtig mee. Website: naturistmetbeperking.wordpress.com Facebook: facebook.com/gehandicaptenaturist E-mail: gehandicapt@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in Aanmelden, Vrijwilliger. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s