Niet te gauw bellen of mailen

NaturismeBekijk alle links en categorieën voordat je bij mij aan de “bel” trekt.

Het is natuurlijk niet de bedoeling, dat ik naar iedereen de halve website moet herhalen.

Kom je er echt niet uit, dan mag je mij natuurlijk bellen, maar spreek niet de voicemail in. Mailen mag in dat geval wel.

(Ik zeg dit vooral omdat het voor mij ook puur vrijwilligerswerk is. Daarom wil ik mijn onkosten minimaal houden. Ik steek er wel mijn tijd in, maar dus liever niet ook mijn geld.)

Advertenties

Over gehandicaptenaturist

Gehandicaptenaturist is natuurlijk niet mijn eigen naam. Ook ben ik zelfs niet gehandicapt, maar ik bemiddel wel tussen gehandicapte naturisten (die uiteraard graag naturistisch op vakantie willen) en vrijwilligers, die de gehandicapten vaak nodig hebben om sowieso op vakantie te kunnen. Die vrijwilligers moeten zelf uiteraard ook naturist zijn. Behalve voor de bemiddeling ben ik zelf ook als vrijwilliger beschikbaar. Hoewel ik mij niet voor mijn lichaam schaam, ben ik i.v.m. mijn werk toch voorzichtig om pontificaal naturistisch zichtbaar te zijn. Helaas ervaart iedereen naturisme nog niet als normaal. Ook tijdens de vakanties zijn wij daar heel voorzichtig mee. Website: naturistmetbeperking.wordpress.com Facebook: facebook.com/gehandicaptenaturist E-mail: gehandicapt@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in 1-op-1-vakanties, Aanmelden, Afmelden, Algemeen, Dagboek, Dating, Gastenboek, Groepsreizen, Kosten, Nieuws, Persoonlijk, Vakantie, Verhalen, YouTube. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s