Vrijwilligerswerk

Hopelijk vinden jullie op deze site voldoende info om je aan te melden en contacten te leggen. Zitten er toch nog onduidelijkheden in, dan kun je mij altijd mailen (via gehandicapt@live.nl) of bellen (via 0512 519301).
Maar ik zeg er altijd wel bij dat het voor mij ook vrijwilligerswerk is en dat wil ik ook graag zo houden.
Om geen onnodige kosten te hebben, reageer ik alleen als je belt digitaal of meteen, als ik thuis ben natuurlijk (meestal ’s avonds)
Als je mij belt via 0512 519301 en je krijgt de voicemail, laat dan eventueel je e-mailadres achter, want ik bel dus niet terug. Ook voor mijn telefoonrekening heb ik dus geen sponsoren. Uiteraard mag je het ook later weer proberen.
Op zich vind ik het niet vervelend als je mij belt, zeker wanneer je bepaalde info mist op de site. Dan kan ik – zo nodig – de site aanpassen.
Dit geldt natuurlijk voor de vrijwilligers en de naturisten met een beperking.
Hoewel ook bijgaande foto nog redelijk anoniem is, heb je misschien toch enig idee, wie je aan de lijn krijgt, als je mij belt.

Met naturistische groet,

Jan J. van Dijk

Advertenties

Over gehandicaptenaturist

Gehandicaptenaturist is natuurlijk niet mijn eigen naam. Ook ben ik zelfs niet gehandicapt, maar ik bemiddel wel tussen gehandicapte naturisten (die uiteraard graag naturistisch op vakantie willen) en vrijwilligers, die de gehandicapten vaak nodig hebben om sowieso op vakantie te kunnen. Die vrijwilligers moeten zelf uiteraard ook naturist zijn. Behalve voor de bemiddeling ben ik zelf ook als vrijwilliger beschikbaar. Hoewel ik mij niet voor mijn lichaam schaam, ben ik i.v.m. mijn werk toch voorzichtig om pontificaal naturistisch zichtbaar te zijn. Helaas ervaart iedereen naturisme nog niet als normaal. Ook tijdens de vakanties zijn wij daar heel voorzichtig mee. Website: naturistmetbeperking.wordpress.com Facebook: facebook.com/gehandicaptenaturist E-mail: gehandicapt@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Dagboek, Persoonlijk, Vrijwilliger. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s