Wat houdt dat allemaal in?

Deze website is NIET bedoeld voor:

  • gehandicapten, die zelfstandig willen reizen, maar die slechts willen weten welke terreinen goed aangepast zijn. In dat geval moet ik u toch doorverwijzen naar de website van de NFN.
  • gehandicapten, die op zoek zijn naar een relatie

Voor de volgende mensen is de website wel geschikt:

  • U bent zelf gehandicapt en kunt daardoor niet zelfstandig op vakantie. Nu zijn er diverse gehandicapten-organisaties, waarbij u zich kunt aanmelden. Maar tot op heden is er slechts 1 organisatie, waarmee u dan naturistisch op vakantie kunt. Door u via deze website aan te melden, wordt u “gekoppeld” aan een vrijwilliger, waarmee u dan zelf afspraken kunt maken rondom een naturistische vakantie. Mocht het om wat voor een reden dan ook niet klikken, dan zit u niet aan hem of haar vast. Als u dat meldt dan probeer ik u weer aan een ander te “koppelen”. De vrijwilliger is sowieso naturist.!
  • U bent zelf naturist en heeft wel enige vrije tijd om een gehandicapte naturistisch op zijn of haar naturistische vakantie te begeleiden. U stelt zich via het formulier (anoniem) of gastenboek (openbaar) beschikbaar en binnenkort hoort u dan rechtstreeks van een gehandicapte of van mij of er van uw diensten gebruik gemaakt kan worden.
  • U bent weliswaar gehandicapt maar heeft niet persé een vrijwilliger nodig voor hulp maar wil gewoon graag met een andere naturist(e), die al dan niet gehandicapt is, op vakantie. Dit kunt u het beste kenbaar maken via het gastenboek.

In alle gevallen kan dat via het invulformulier (zonder dat anderen dit kunnen lezen) maar het mag uiteraard ook via het gastenboek. Alleen dan is het niet anoniem.

Advertenties

Over gehandicaptenaturist

Gehandicaptenaturist is natuurlijk niet mijn eigen naam. Ook ben ik zelfs niet gehandicapt, maar ik bemiddel wel tussen gehandicapte naturisten (die uiteraard graag naturistisch op vakantie willen) en vrijwilligers, die de gehandicapten vaak nodig hebben om sowieso op vakantie te kunnen. Die vrijwilligers moeten zelf uiteraard ook naturist zijn. Behalve voor de bemiddeling ben ik zelf ook als vrijwilliger beschikbaar. Hoewel ik mij niet voor mijn lichaam schaam, ben ik i.v.m. mijn werk toch voorzichtig om pontificaal naturistisch zichtbaar te zijn. Helaas ervaart iedereen naturisme nog niet als normaal. Ook tijdens de vakanties zijn wij daar heel voorzichtig mee. Website: naturistmetbeperking.wordpress.com Facebook: facebook.com/gehandicaptenaturist E-mail: gehandicapt@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in Dating, Groepsreizen, Nieuws, Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s