Eigen risico

Als jullie je aanmelden voor een groepsreis, wordt het volgende gevraagd:

  • Hebt u een doorlopende reisverzekering?
  • Zo nee, wilt u voor deze reis een reisverzekering afsluiten?
  • Hebt u een doorlopende annuleringsverzekering?
  • Zo nee, wilt u voor deze reis een annuleringsverzekering afsluiten?

Bij de 1-op-1-vakantie zitten deze vragen er niet bij. Maar uiteraard kan het dan ook. Maar dit regelen jullie dan onderling. Jullie kunnen dus nooit bij mij aankloppen als er tijdens de reis iets gebeurt, waar jullie al dan niet ook later de gevolgen van gaan merken, hetzij financieel hetzij voor de gezondheid.
Uiteraard hoop ik, dat alles lekker verloopt, maar hoewel ik jullie wel “koppel”, ken ik jullie geen van beide. Wat jullie dus samen regelen, moeten jullie dus ook samen eens worden en eventuele gevolgen zijn ook voor jullie zelf, dus volledig voor eigen risico.
Hopelijk schrik ik jullie hiermee niet af, maar het moet wel duidelijk zijn, dat ik daar niet verantwoordelijk voor gesteld kan worden.

Ik wens jullie fijne reizen zonder problemen.

Jan van Dijk

Advertenties

Over gehandicaptenaturist

Gehandicaptenaturist is natuurlijk niet mijn eigen naam. Ook ben ik zelfs niet gehandicapt, maar ik bemiddel wel tussen gehandicapte naturisten (die uiteraard graag naturistisch op vakantie willen) en vrijwilligers, die de gehandicapten vaak nodig hebben om sowieso op vakantie te kunnen. Die vrijwilligers moeten zelf uiteraard ook naturist zijn. Behalve voor de bemiddeling ben ik zelf ook als vrijwilliger beschikbaar. Hoewel ik mij niet voor mijn lichaam schaam, ben ik i.v.m. mijn werk toch voorzichtig om pontificaal naturistisch zichtbaar te zijn. Helaas ervaart iedereen naturisme nog niet als normaal. Ook tijdens de vakanties zijn wij daar heel voorzichtig mee. Website: naturistmetbeperking.wordpress.com Facebook: facebook.com/gehandicaptenaturist E-mail: gehandicapt@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in 1-op-1-vakanties, Groepsreizen, Kosten, Vrijwilliger. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s