GROEPSREIZEN

Hoewel je nog steeds kunt doen, wat je zelf wilt, biedt een groepsreis natuurlijk veer meer mogelijkheden om gezamenlijk leuke dingen te doen.  Daarnaast kun je misschien ook je kennissenkring uitbreiden.  Uiteraard is iedereen naturist. Dus zowel de begeleiding als de reizigers, gaan zo veel als mogelijk naturistisch met elkaar om. Dus binnen en buiten is het wel zo leuk om naturistisch rond te kunnen lopen. Uiteraard als het weer dat toe laat. Er zijn nog steeds mensen, die vreemde ideeën over naturisten hebben. Als het koud is (bijvoorbeeld ’s avonds) houden wij natuurlijk gewoon onze kleren aan, maar bij mooi weer is het juist zo lekker om slechts met je handdoekje rond te lopen om daar vervolgens op te kunnen zitten.  Heerlijk, zonder beklemmende kleren. Wie wil dat nu niet?

naturistenbusreizen.nl gaat ook nu een busreis voor naturististen aanbieden.
Meld je eventueel aan via het formulier Dit geldt dus voor zowel de vrijwilligers als de gehandicapten.

Zoals je kunt zien, zijn er nu slechts 2 organisaties, namelijk het Nationaal MS-fonds en naturistenbusreizen.nl, maar hopelijk worden dat er in de toekomst meer.

Het Nationaal MS-fonds wacht sowieso eerst de aanmeldingen af voordat zij een reis aanbieden. Daar een reis reeds in een vroeg stadium georganiseerd wordt, verzoek ik jullie nu reeds voor 2011 bij hen aan te melden.

Advertenties

Over gehandicaptenaturist

Gehandicaptenaturist is natuurlijk niet mijn eigen naam. Ook ben ik zelfs niet gehandicapt, maar ik bemiddel wel tussen gehandicapte naturisten (die uiteraard graag naturistisch op vakantie willen) en vrijwilligers, die de gehandicapten vaak nodig hebben om sowieso op vakantie te kunnen. Die vrijwilligers moeten zelf uiteraard ook naturist zijn. Behalve voor de bemiddeling ben ik zelf ook als vrijwilliger beschikbaar. Hoewel ik mij niet voor mijn lichaam schaam, ben ik i.v.m. mijn werk toch voorzichtig om pontificaal naturistisch zichtbaar te zijn. Helaas ervaart iedereen naturisme nog niet als normaal. Ook tijdens de vakanties zijn wij daar heel voorzichtig mee. Website: naturistmetbeperking.wordpress.com Facebook: facebook.com/gehandicaptenaturist E-mail: gehandicapt@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in Groepsreizen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s