Ga naar alle gehandicaptenorganisaties.

Er zijn vele gehandicaptenorganisaties. Velen daarvan heb ik aangeschreven of zij bereid zijn in de (nabije) toekomst reizen voor gehandicapte naturisten te willen organiseren.
Er zijn echter organisaties die denken dat gehandicapten niet naturistisch op vakantie willen.
Hoewel er 2 organisaties zijn die positief gereageerd hebben en dus ook op deze website terug te vinden zijn, is het toch belangrijk dat u een willekeurige gehandicaptenorganisatie aanschrijft met de vraag of u via hen ook naturistisch op vakantie kunt. Zolang er geen vraag bij hen binnen komt, zullen zij ook nooit een naturistenreis aanbieden. Wilt u positieve (maar eventueel ook negatieve) reakties doorgeven.
Als zij zeggen geen vrijwilligers te hebben, dan kunt u gewoon weer naar deze site verwijzen, want ook vrijwilligers heb ik in mijn bestand. De meesten daarvan zijn ook bereid een groepsreis voor gehandicapten te begeleiden.

Advertenties

Over gehandicaptenaturist

Gehandicaptenaturist is natuurlijk niet mijn eigen naam. Ook ben ik zelfs niet gehandicapt, maar ik bemiddel wel tussen gehandicapte naturisten (die uiteraard graag naturistisch op vakantie willen) en vrijwilligers, die de gehandicapten vaak nodig hebben om sowieso op vakantie te kunnen. Die vrijwilligers moeten zelf uiteraard ook naturist zijn. Behalve voor de bemiddeling ben ik zelf ook als vrijwilliger beschikbaar. Hoewel ik mij niet voor mijn lichaam schaam, ben ik i.v.m. mijn werk toch voorzichtig om pontificaal naturistisch zichtbaar te zijn. Helaas ervaart iedereen naturisme nog niet als normaal. Ook tijdens de vakanties zijn wij daar heel voorzichtig mee. Website: naturistmetbeperking.wordpress.com Facebook: facebook.com/gehandicaptenaturist E-mail: gehandicapt@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in Groepsreizen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s