NATURISTISCHE GROEPSREIZEN VOOR GEHANDICAPTEN.

Oorspronkelijk ben ik begonnen met een website om gehandicapte naturisten en vrijwilligers 1-op-1 bij elkaar te brengen. Hier zijn al een aantal leuke kontakten door ontstaan.

Thans ben ik ook volop bezig om gehandicapte organisaties te vragen of zij het ook zien zitten om een groepsreis te organiseren voor gehandicapte naturisten. Dit kunnen zowel reizen zijn voor licht verstandelijk gehandicapten als lichamelijk gehandicapten.

naturistenbusreizen.nl gaat vanaf 2010 een naturistische zorgreis naar Frankrijk aanbieden. Meld je bij voorkeur daar rechtstreeks aan. Lukt het om wat voor reden dan ook daar niet, dan mag je uiteraard hier weer terugkomen.

Bij de links kun je zien welke organisatie daar reeds mee bezig zijn.
Zoals je kunt zien, zijn dat er slechts 2, namelijk Nationaal MS-fonds en naturistenbusreizen.nl, maar hopelijk worden dat er in de toekomst meer. Daarnaast blijft de mogelijkheid om 1-op-1 op vakantie te gaan.

Houd mij op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, waarvan ik nog niet op de hoogte ben via het gastenboek als iedereen mee mag lezen of via een “mailformulier” (zie links onderin) als het alleen voor mij bedoeld is.

Jan van Dijk

Advertenties

Over gehandicaptenaturist

Gehandicaptenaturist is natuurlijk niet mijn eigen naam. Ook ben ik zelfs niet gehandicapt, maar ik bemiddel wel tussen gehandicapte naturisten (die uiteraard graag naturistisch op vakantie willen) en vrijwilligers, die de gehandicapten vaak nodig hebben om sowieso op vakantie te kunnen. Die vrijwilligers moeten zelf uiteraard ook naturist zijn. Behalve voor de bemiddeling ben ik zelf ook als vrijwilliger beschikbaar. Hoewel ik mij niet voor mijn lichaam schaam, ben ik i.v.m. mijn werk toch voorzichtig om pontificaal naturistisch zichtbaar te zijn. Helaas ervaart iedereen naturisme nog niet als normaal. Ook tijdens de vakanties zijn wij daar heel voorzichtig mee. Website: naturistmetbeperking.wordpress.com Facebook: facebook.com/gehandicaptenaturist E-mail: gehandicapt@live.nl
Dit bericht werd geplaatst in Dagboek, Groepsreizen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s